9 juni: Rabo sponsorfietstocht. Fietsen voor het Hospice!

9 juni: Rabo sponsorfietstocht. Hiermee kan hospice bodegraven-reeuwijk gesponsord worden door voor nummer 128 te rijden!

Er zijn diverse mooie routes uitgestippeld van 12, 30 en 100 km door het Groene Hart. Per uitgereden route schenkt de Rabobank een vast bedrag aan een deelnemende vereniging, stichting of school.

Aanmelden als fietser is niet nodig. U kunt deze dag gewoon komen fietsen. Alleen verenigingen, stichtingen en scholen uit de regio die hun kas willen spekken, moeten zich aanmelden, zodat ze op de deelnemerslijst komen te staan waarvoor gefietst kan worden.

Ook in 2018 weer mooie bedragen per kilometer
12 kilometer fietsen levert een bedrag op van €7,50, 30 kilometer €15 en 100 kilometer zelfs €35. Wilt u 60 kilometer fietsen? Dat kan ook door tweemaal de route van 30 kilometer te fietsen. U ontvangt dan ook twee maal het bedrag van €15! Tot een maximum van 1.500 euro!

Startpunten en stempelkaarten
Alle routes lopen door de regio van Rabobank Rijn en Veenstromen. Er zijn diverse startpunten in Mijdrecht (Bozenhoven 93), Woerden (Middellandse Zee 15), Zegveld (Middenweg 2), Bodegraven (Marktstraat 1-7) en Kockengen (Kerkplein 1). U kunt zich individueel melden bij een startpunt, waar u een stempelkaart ontvangt. Op de stempelkaart schrijft u het deelnemersnummer van de lokale vereniging, stichting of school waarvoor u fietst. Aan het eind van de rit levert u uw stempelkaart met de benodigde stempels in. U kunt starten van 9 tot 14 uur. De stempelposten zijn tot 16 uur geopend.

Geef een reactie